Ви зараз переглядаєте Обробка бульбоплодів

28 листопда в учнів І курсу групи 36кп, що навчаються за професією «Кухар. Пекар» був показовий урок, тема кого – «Обробка бульбоплодів». Майстер виробничого навчання Холод Юлія Юріївна навчала своїх вихованців правильно організовувати робоче місце, показувала способи нарізки картоплі. Погодьтеся, тема уроку надзвичайно важлива, адже від того, як нарізані овочі, залежить не тільки естетичний вигляд страви, а й смакові якості. Вважаю, що майстер виробничого уроку досягла поставленої на уроці мети, бо всі дівчата навчилися правильно нарізати овочі. Для закріплення Юлія Юріївна дала завдання в classroom, а читачам допису пропонується переглянути відео й спробувати самим зробити подібне. Такі навички потрібні кожній господині

Обробка бульбоплодів, прості форми нарізки

{gallery}kartoha{/gallery}