Ви зараз переглядаєте Підсумки тижня професії “Кухар. Пекар”

3 грудня. Добіг кінця тиждень “смачної” кафедри “Євген Клопотенко презентує”. Спільнота училища змогла поласувати 18 стравами за рецептами Євгена Клопотенка.Здобувачі освіти ІІ-ІІІ курсів за професією “Кухар.Пекар” взяли безпосередню участь у приготуванні страв, набули не тільки знань, але й досвіду.Першачки з задоволенням спостерігали за професіоналізмом Ірини Олексіївни Трусової та Лідії Вікторівни Бабешко на майстер-класах. Ось і сьогодні після майстер класу з приготування бігосу та гречаників Віка Прядко та Дмитро Бондалюк поділилися своїми враженнями та мріями! (в кінці фотогалереї).Монтаж відеоролику виконала третьокурсниця Діана Василенко (група 8 ОПР).
Play
Previous
Next