Конкурс фахової майстерності
15 лютого 2019 року в училищі відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів гр.33КП та 34КП з професії "Кухар".
Конкурс проходив у два етапи. Перший етап – теоретичний. Учні відповідали на тестові завдання, які були складені відповідно до навчальної програми з предметів професійно-теоретичної підготовки.
Другий етап – практичний. Він передбачав виконання завдання, що відповідає кваліфікаційному рівню III розряду з професії "Кухар". Кожен учасник виконав нарізування овочів та готував зрази м’ясні з сиром та гарніром. Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв. Всі учасники справились з поставленими завданнями і продемонстрували належні теоретичні знання та практичні вміння.
Переможцями стали:
I місце – Мозгіна Аліна
II місце – Шевченко Яніна
III місце – Маковійчук Ірина
IV місце – Швець Анастасія, Будовська Клавдія
{gallery}galc{/gallery}