Ви зараз переглядаєте Тиждень професії “Кухар.Пекар”

Тиждень професії "Кухар.Пекар"

            Проведення Тижня професії — це одна із форм роботи, що містить колективну, індивідуаль­ну, практичну діяльність педагогів, спрямовану на під­вищення якості навчання, професійної підготовки й розвитку творчої діяльності учнів.

У межах Тижня було проведено:

  1. 22 жовтня – перегляд й обговорення відеофільму "Обираємо лише здорову їжу".
  2. Традиційна виставка – продаж "Вироби з дріжджового тіста". Смачні й духмяні вироби вабили всіх, хто завітав на свято. Учні – пекарі продали смаколиків на 500 гривень.
  3. «Хліб – це Боже тіло», – так сказано в Біблії. Хліб – це святиня нашого народу, яку споконвіку цінували і шанували наші прадіди. Україну – з давніх-давен називають хлібним краєм. 25 жовтня викладач спецдисциплін Гольцова Н.М і майстер виробничого навчання Холод Ю.Ю. запросили учнів 35КП, 74т, 75т, 76т, 77т на «Свято хліба»
  4. 26 жовтня відбувся майстер-клас «Приготування виробів з пісочного тіста», підготовлений майстром виробничого навчання Холод Юлією Юрієвною. На заході були присутні учні групи 33КП, майстри виробничого навчання кафедри «Кухар. Пекар» та гості.

{gallery}kuhar{/gallery}