Професія, яка годує…

З 07 по 11 грудня кафедра «Кухарів. Пекарів» провела тиждень професії. Почався він з Пекарського турніру, де конкурсанти змагалися у виготовленні "Булочки зі згущеним молоком" і презентували свої вироби. Того самого дня учні групи 36кп візитну картку своєї професії. Вони розповіли про історію виникнення, звернули увагу на унікальність, соціальне значення в суспільстві, на професійні функції працівників, а також переваги цих професій. Учні довели, що обрана ними професія – найкраща!

8 грудня Гольцова Н.М., Тінякова С.В., Бабешко Л.В. разом з учнями гр.38КП провели онлайн-конференцію "Здорова їжа чи фаст-фуд?", під час якої обговорили такі питання: "Раціональне харчування – запорука здоров’я", "Основні правила здорового та правильного харчування", "Корисна та шкідлива їжа", "Вплив фаст-фуду на організм людини".

 9 грудня був проведений кулінарний батл «Знавці професії», в якому брали участь учні гр.36КП та 37КП. Батл складався з 5 конкурсів:

1) Розминка.

2) Запитання від майстрів виробничого навчання.

3) Чи знаєте Ви страви української кухні?

4) Асоціації.

5) Кулінарна подорож країнами світу.

Учні продемонстрували високий рівень знань з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Однак, перемогу здобула команда хлопців гр.37КП. Вітаємо!

В п’ятницю, 11 грудня, були підведені підсумки Пекарського турніру та Тижня професії. Глядачі та комісія мали змогу не тільки слідкувати за перебігом турніру онлайн, а й проголосувати за кожного з конкурсантів. Таким чином виявлено переможців:

1 місце – Клеванова Ольга (42 б.)

2 місце – Горбулько Вікторія (40 б.)

3 місце – Тарликова Дар’я (36 б.)

Вітаємо! Наснаги та нових звершень!

{gallery}11.12.2020{/gallery}