Ви зараз переглядаєте Майстер-клас на тему “Млинці у холодних стравах та закусках”

         Сьогодні у нас ще одна цікава, красива і смачна:)) подія в училищі -майстер-клас на тему "Млинці у холодних стравах та закусках", який проводить завідувачка їдальнею, майстер виробничого навчання Ірина Олексіївна Трусова. З 1986 року Ірина Олексіївна на пекельній  🙂 кухні. 33 роки кулінарного досвіду допомагають Ірині Олексіївні вправно керувати їдальнею і вміло працювати з учнями. Колеги морально підтримують, учні  – вчаться. І справді було чому: млинці-роли, конвертиком, мішечком, трубочкою. Млинці шпинатні, яєчні, з паприкою, з какао, ажурні… За начинкою – десертні (сиркова маса, банан, ківі, хурма, карамелізоване яблуко) та закусочні (з оселедцем, домашньою ковбасою, вершковим сиром, червоною рибою, огірком, авокадо, м'ясом, крабовими паличками, листями салату…). Одним словом, будь-які за інгредієнтами та призначенням.               Глядачами були учні групи 36кп (І курс), які можуть скористатися порадами найближчим часом – на новорічні свята.

{gallery}21.12_trusova{/gallery}