Конкурс фахової майстерності

Конкурс фахової майстерності

      15 лютого 2019 року в училищі відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів гр.33КП та 34КП з професії "Кухар". 

      Конкурс проходив у два етапи. Перший етап – теоретичний. Учні відповідали на тестові завдання, які  були складені відповідно до навчальної програми з предметів професійно-теоретичної підготовки.

     Другий етап – практичний. Він передбачав виконання завдання, що відповідає кваліфікаційному рівню III розряду з професії "Кухар". Кожен учасник виконав нарізування овочів та готував зрази м’ясні з сиром та гарніром. Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, дотримання правил безпеки праці,  норм санітарії та гігієни, оформлення страв, використання новітніх технологій в приготуванні страв. Всі учасники справились з поставленими завданнями і продемонстрували належні теоретичні знання та практичні вміння.

       Переможцями стали:

                         I місце – Мозгіна Аліна

                         II місце – Шевченко Яніна

                         III місце – Маковійчук Ірина

                         IV місце – Швець Анастасія, Будовська Клавдія

{gallery}galc{/gallery}