Ви зараз переглядаєте Європейський День протидії торгівлі людьми
Попереджений — значить озброєний (до Європейського дня протидії торгівлі людьми)
Сьогодні перший урок у всіх навчальних групах, незалежно від форми навчання, був тематичним. Мова йшла про торгівлю людьми, яка передбачає різні види і форми експлуатації людини: примусова праця, рабство, звичаї, подібні до рабства, сексуальна експлуатація, використання в порнобізнесі, примусова вагітність, вилучення органів, проведення дослідів над людиною, використання в жебрацтві, втягнення у злочинну діяльність, використання у збройних конфліктах, усиновлення (удочеріння) з метою наживи, продаж дитини.
Тема актуальна, бо за оціночними даними Представництва МОМ в Україні за час незалежності 230 тис. українців постраждали від торгівлі людьми. Українці потрапляють в тенета цього злочину не лише в Україні, але й у Польщі, інших країнах Європи, Туреччині, США, країнах Центральної Азії та Близького Сходу.
Наші здобувачі освіти , які вже на порозі самостійного життя, розуміючи проблему жваво обговорювали як у власному житті додержуватися необхідних правил безпеки, збереження здоров`я та свободи.
Previous
Next