Ви зараз переглядаєте З Днем народження!
Шановний Вікторе Костянтиновичу!
Сьогодні колектив ДНЗ «Михайлівське ВПУ» вітає Вас із Днем народження.
Дві треті свого життя Ви присвятили училищу, дорогий директоре! За цей час скільки ж усього зроблено! Під Вашим мудрим керівництвом наш заклад став одним із найкращих не тільки в області, а й в Україні.
Ваші далекоглядні плани завжди були продуманими та вдалими, тому сьогодні ми пишаємося, що приміщення й територія мають привабливий вигляд, а кабінети оснащені сучасною технікою. Навіть у найлютіші морози в нас тепло, бо Ви вчасно подбали про будівництво котелень і встановлення теплових насосів.
Ми маємо власні млин та пекарню, в їдальні – надсучасне обладнання, тому батьки можуть бути впевнені, що їхні діти не голодні😊.
Ви завжди вмієте передбачити й спрогнозувати, що саме потрібно училищу для стабільної роботи, тому ми оперативно розпочинали підготовку учнів за новими професіями та спеціальностями, які були затребуваними та перспективними.
Сьогодні в училищі створено три навчально-практичні центри, зовсім скоро відкриємо й четвертий. Усе, що робимо в закладі, – для наших учнів.
Життя не стоїть на місці, диктує свої вимоги. Переконані, завдяки Вам, Вікторе Костянтиновичу, ми зможемо впевнено дивитися в майбутнє.
У день Вашого народження бажаємо Вам міцного здоров’я. Нехай поряд будуть вірні друзі та надійні партнери. Нехай легко реалізовуються Ваші найсміливіші плани. Удачі Вам, добробуту та благополуччя!