Ви зараз переглядаєте З Днем професійної (проесійно-технічної) освіти!
2 жовтня в Україні відзначають День працівників професійної (професійно-технічної) освіти. За час свого існування система ПТО пройшла непростий шлях, зазнала реформ, але вИстояла й успішно розвивається. Ті, хто працює в профтехзакладах, чудово розуміють важливість своєї місії: без робітничих професій не зможе існувати жодна галузь, тому й спрямовують свої зусилля на те, щоб випускники були конкурентноспроможними на ринку праці, висококваліфікованим, а ще – готовими до життя за межами закладу освіти, справжніми людьми й патріотами.
Саме таким закладом освіти, де учень – центральна фігура, є ДНЗ «Михайлівське ВПУ», який очолює Удовіченко В.К. 47 років свого життя він присвятив училищу (до речі, це єдине його місце роботи!), Майже 32 роки Віктор Костянтинович працює на посаді директора. Увесь цей час він спрямовував діяльність колективу на те, щоб створити комфортні умови для навчання учнів. У нас затишні корпуси, обладнані сучасною технікою кабінети, лабораторії та майстерні. Ми дбаємо про забезпечення учнів доступним за ціною гарячим харчуванням, піклуємося про створення комфортних умов для тих, хто проживає в гуртожитку, забезпечуємо безкоштовне підвезення учнів з віддалених населених пунктів.
Віктор Костянтинович як мудрий керівник ретельно підбирав кадри, і тепер у нас працюють найкращі педагоги, які готові забезпечити освітній процес на найвищому рівні.
Заклад освіти щорічно виконує план прийому, до нас вступають більше 50% випускників Михайлівки й району. Погодьтеся, це свідчить про те, що навчатися в нас престижно. Ми вдячні батькам за велику довіру до нас😊.
У тому, яке училище зараз, безперечно, заслуга Удовіченка В.К., тому нам особливо приємно відзначити, що діяльність директора не залишається непоміченою керівництвом держави: Указом Президента № 496/2021 за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм Удовіченка В.К. нагороджено орденом «За заслуги» ІІ ступеня.
Щиро вітаємо, Вікторе Костянтиновиче! Нехай Господь дає здоров’я й сили на реалізацію нових планів!